2019. május 4., szombat

Vágyom rád antológia – első hír

A Könyvmolyképző Kiadó még év elején, egészen pontosan január 18. napján hirdette meg az újabb – immáron harmadik – novellapályázatát, amely ezúttal a Vágyom rád címet viselte.

Talán a címből is kiderült, de ha nem, akkor most elárulom, hogy ezúttal a Rubin pöttyös sorozatukba kerestek valós világban játszódó, erotikus novellákat.

A novellák leadási határideje március 20. volt, és becsülettel bevallom, hogy miután elküldtem a saját kis novellámat, el is feledkeztem magáról a pályázatról, mert hiszen az idő nem áll meg azért, mert befejeztél egy írást, jön a következő pályázat, a következő ötlet, és az írás nem áll meg.
Ráadásképpen menet közben elkezdtem a kiadó újonnan indított new adult kurzusát, és a munka mellett a tanulás, a házik szinte minden időm és gondolatomat lekötötték, éppen ezért körülbelül egy héttel ezelőttig nem is gondoltam rá, hogy hééé, kislány, lezárták a novellapályázatot, körülbelül most bírálhatják el a műveket.
Persze ennek is megvan az előnye: nem rágtam a körmöm, így nem kellett manikűrösre költeni. ☺

És most jöjjön a nagy hír: a mai nap reggelén a kiadó közzétette az Aranymosás oldalán a kötetbe bekerülő szerzőket, és...

ééés...

Igen, én is benne leszek!

Elöljáróban csak annyit árulok el, hogy a novellám jelenlegi címe a kék egy különösen szép csengésű árnyalatát viseli.
Azért írom, hogy "jelenlegi", mert az előző kötetben is módosul a szerkesztések néhány novella címe, és hát töredelmesen bevallom, hogy a címadással mindig is gondjaim voltak. Igen, ennél a novellánál is, úgyhogy csak ad hoc jelleggel kapta ezt a címet. Jobb nem jutott az eszembe akkor.

Bővebb információ: Aranymosás Irodalmi Magazin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése