Fordítások

Resident Evil sorozat (S. D. Perry tollából)

A rajongók minden bizonyára tudják, hogy a Resident Evil címen futó játéksorozatból készült könyvek nem mindegyik kötete került lefordításra.
Anno a Resident Evil - Túlélők Közössége oldal leközölte a fordításaim közül a Code: Veronica és az Underworld fordítását, de még így sem teljes a széria, mert ezen kívül a Zero Hour és a Nemesis is ott van.

Ezennel mind a négy kötet (nem hivatalos!) fordítását közszemlére teszem. Az alábbi linkeken elérhetőek, szabadon olvashatók, letölthetők, a blog maga is megosztható, de minden egyéb terjesztésük szigorúan tilos!

Előre bocsátom, hogy fordítások nem mindenhol pontosak, és a központozási, nyelvtani, egyéb hibákért is elnézést. Jó pár éve nem fordultak meg a kötetek a kezemben, amikor csináltam őket, még híján voltam bizonyos tudásnak, de igyekszem majd javítani őket, és a javított verziókat is feltölteni.

Kellemes időtöltést Mindenkinek!

S. D. Perry: Code Veronica
S. D. Perry: Nemesis
S. D. Perry: Underworld
S. D. Perry: Zero Hour

Wendy Tyler Ryan – Fire's Daughter – A Tűz Leánya

Forrás: www.wendytylerryan.com

Wendy Tyler Ryan Kanadában született, blogger és író. Megjelent könyvei közé tartozik A Tűz Leánya fantasy írás, amit 2011-ben publikált. Mivel a könyv Magyarországon nem jelent meg, belevetettem magam a fordításába.

Figyelem!

A könyv fordítása nem hivatalos, néhol talán (vagy biztosan) pontatlan. A fordítás az eredeti történethez hű, a pontatlanságok a magyarításból adódnak. (Na jó, néhol szerény személyem ízlésére átformálva).
A fordítás szabadon olvasható, megosztható (persze a blog megjelölésével!), egyéb terjesztése SZIGORÚAN TILOS!

A fordítás részletekben kerül fel, az olvasáshoz jó szórakozást kívánok: Fabyen

Prológus                                            Tizedik fejezet
Első fejezet                                        Tizenegyedik fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet

1 megjegyzés: